3 Nisan 2010 Cumartesi

Aslan Kadınının Genel Özellikleri Aslan Kadını

Aslan Kadını

Aslan kadın ilgi odağı, özellikle erkekler çevrede gerekmektedir.
Başsavcı, en iyi ve o özgüven ve cinsellik sızar inanıyor. o kadar emin olmamakla birlikte, o emin olmak için kendini canlandırıyor. Aslan biraz şımarık. O pahalı şeyleri seviyor ve pampered onu belirleme ve öz-merkezlilik için ona hayrandır bağımsız, sıradışı adam olmasını beklediğini söyledi. O yaratıcı ve cömert ve aynı zamanda saygı ve eşinin hayran. Hep teslimat dramatik - konuşma, onun çocukları, sanat her parçasının - o genellikle çok oynak ve ortak alay olduğunu. Cinsel o kadar erkek Aslan gibidir; o sahnesinin merkezinde yer almaya ihtiyacı vardır. O seks sever, ama kontrol edilmesi ve ibadet istiyor. O da tamamen kendi ilişkilerinde sorunlara neden olabilir onu seviyorum, içinde şahsi olduğunu. o bu nitelikteki Daydreams varsa Aslan onu bir adam beklemekten daydream için - aslında değil, onlar adam onu beklemekten hayalleri olacaktır.diye ihmal hissederse, o an içinde sinsi sinsi dolaşmak olacak ve onun bir Hz erkek ona teslim etmek isteyen bulmak için çok fazla sürmez. Uzun vadede ise, ona teklif yok adam saygı mümkün olmayacaktır. Ona eşit olan bir arkadaşı ile bağımsızlık ve yakınlık sağlıklı bir denge bulmaya ihtiyacı var.

Aslan kadın uzun boylu, ince ve zarif ve her zaman etkileyici bir şekilde giyinmiş.
Sen görgü ve mor doğumlu taşıma var. Ya senin çekici görünüyor, gösteriş yapmak için isteksiz ve değilsin kadar hiçbir size rakip olarak kavrayabilir gölgede bırakmak için gideceğim. Sen ne zaman o romantik entrika için, gelir ve takoz heyecan dolu olması, tüm romantik interludes ve tercih uysal asla. genelde faul adil demektir tercih rağmen her zaman istediğini, alırsınız. Sen son derece misafirperverliği ile cömert, ve bu bazı çevrelerde söylenti değirmeni için tahıl gibi misconstrued olabilir. Sen bir yıldızsın ve sen bunu biliyorsun, ve sen gibi hareket korkmuyorsun, ya!

Sen olmak takdir ve istenilen gerekir.
Ne yazık ki yanlış erkekler üzerinde duygularına bestow eğilimindedir. o lovemaking geldiğinde sen çok talep ediyorlar. Öyle ki aşk olmak istiyorum çok değil, bunu ibadet etmeleri gereken ve hayatında bütün güzel şeyleri süslü istiyorum.

Sen de sevgilinden rahat olursam tembel almak eğilimi olabilir. Eğer otoriter olabilir ağırbaşlı olmakla birlikte.
Sen boşuna, yine de çok cömert vardır. Sen sadık olarak Aşkınızı sevgi uzun olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder