3 Nisan 2010 Cumartesi

Aslan Burcu Erkeğin Özellikleri Aslan Erkeği

Aslan Man

Aslan adam, cesur, güçlü iradeli, pozitif, bağımsız ve kendine güvenen iddialı kişidir.
Sıcak kalpli ve mutlu Aslan erkek, bazen olabilir fiyaka. O tutkulu ve cesur olduğunu. Bir keresinde aşık, hayatı tercih ortağı etrafında döner. Böylece o da çok vefalı ve sadık bir adam. O önemli gün unutmadan bir alışkanlığının vardır. Bu adam takdir ve diğer erkekler tarafından fark ve nerede o görülebilir dışarı onu almaya seviyor onun arkadaşı sever. Aslan erkek zengin olmak olursa, o zaman bir playboy ve vesilesiyle bir şey olabilir, her Aslan erkekler ciddi, hiçbir şey almaya da onlardan çevresinde tahriş kaynağı olabilir görünür. Bununla birlikte, bu adam karizma önemli miktarda kutsanmıştır, her zaman emin görünür ve iddialı ve tarzı şeyleri çok seviyor.

Olumsuz tarafta, Aslan adam ikiyüzlü ve doğal olarak süper gücü bir zorbalık doğa yol açabilir ... bir kabadayılık ile patlama olabilir, şişmek azamet ve diğer tedavi eğilimli piyon gibi.
Bu adam kendi tarzında yeterince sık alırsa ve biraz ile başlayan negatif olma eğilimindedir, o gerçek bir zorba veya despot içine bir psikolojik ya da tartışmacı moda değil kim olacak sürekli kötüye gücüyle ..., dönerler ama çok büyük ve mağrur bir şekilde. Aslan insan hayatının tüm temel yönleriyle kalıcılık ... Ayrıca onun doğaya inat bir ölçüde ödünç verebilir bir kararlılık istiyor. Bu erkek onun doğası bunu yapmak için değil, çünkü kolay şeylere yol vermek mümkün değildir.Ancak, flattery bir ons da bu Sign jurisdication düştüğünü adam ile çok uzun bir yol olabilir. Aslan Erkekler sürekli düşünce ve eylem başkalarına önderlik edecek istekliler. Ancak, bu adamlar acil oldukça agresif ... muhafazakar daha ziyade radikal vardır. Tabiatıyla, bu son derece bağımsız ve genellikle komuta varlık içerlemek vardır. Iş içgüdüsü burada hevesli olduğu ve aslında önemli konularda Aslan erkeklerin hüküm sık sık çok acele olduğunu rağmen, onlar doğal olarak daha iyi donatılmış yönetilmeye daha kuralın olması görünüyor. Aslan erkek omuzlarına sorumluluk yerleştirerek onu gerçek değerinde ve yürütme yeteneğini göstermek için neden olacaktır. Nitekim, o ailenin "geçimini sağlayan kimse" olmayı sevmez.

Aslan erkek gurur ona iyi görünmesini sağlar ve olumlu ona yansıtacaktır bakışları hayran kazanan bir kadınla görülür.
Aslan iyi görünüyor ya da popülerlik tüm seviyelerde doğru uyumluluk için daha temeli üzerine ortağı seçmek erkek. Bu erkek arzuları popüler bir kadın, çekici yanı sıra ayrıca takdire lâyıktır, saygı ve iyi bir kişiliğe sahip Kısaca. Tabii ki bu tür hayranlık ve saygı iade beklenen olacaktır. Aslan erkek de sadakat beklemek ve ihtiyacı takdir hissetmek. Her şeyden Ancak, Aslan adam fark gerekir. o ya da göz ardı ediliyorsa ya hesaba katılmayan O güvensiz hissediyorum. oldukça kolay övgü ve ona yağ çekme bir kadın tarafından ikna Bu yüzden / veya mest dikkat. "emretmeyi" tipi olan kadınlar Aslan erkek için büyük itiraz tutun ... tutku ve drama eğilimi de bonus eklenir. Aslan erkek tutkulu ve ısrarlı olduğunu. bir koca olarak, romantik ve eşi sıkıcı bir an vermek asla ve bir baba olarak, onun çocukları ile vakit geçirmeyi seviyor. Ancak, onlar da ileri gitmek, o, onun rezil kükreme yayacaktır yatağa onları göndermek ... ve sonra disiplin eksikliği ortağı suçlarlar. Bununla birlikte, kadın Aslan adam çıldırtıcı karakter eğer sevimli bulmak eğilimindedir. biraz ve hırslı bencil, erkek Aslan kesinlikle hayır egoist olması ve ne servet onun sevdiklerinize olabilir paylaşımı sevindirdi.

Aslan bireyler, ne olursa olsun iyi bünyeli, onlar yapmak değil kürek gibi, ama zihinsel emek tercih ederim.
Aslan erkek her zaman ihtişam ve güç sever.
Hayatta yüce pozisyonlar yönelen ve ince avukatlar, hakimler ve komutanlar olun. Onlar bankacılar alanlarında ilgilendi, broker ve üreticilerin yanı sıra, aşçı, catering, şekerlemeciler ve ev veya çiçek dekoratörler. Bu adamlar doğal hayırsever ve zevk ilerleme ve insanlığın yükselme için çalışma bulunmaktadır. doğru eğitim ile, Aslan konular tıp alanında içinde dünyanın en yetenekli ve verimli kişiler olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder