3 Nisan 2010 Cumartesi

Aslan Burcu Kişiler Hangi Hediyelerden Hoşlanır

Aslan Hediyeler

Sanatsal yaratıcılık, ya da belki de zarif eğlenceli ve grandly onların sevgisi ile eşleşen bir hediye - sağlayan bir hediye verin hakkında bazı ince kristal, büyük, egzotik çiçek aranjman veya yeni bir altın merkezinde masa için?Unutmayın ki Aslan biraz abartılı ve dramatik olduğunu unutmayın ve her şeyi bir cesur, daha şık, tadı var. Güçlü renkler (mor kırmızı elbise ince takı için opera biletleri gelen şey,,, altın) üzerinden de devam edecektir. Leos da kumar gibi, onların müttefiki kadar bir piyango bileti veya Las Vegas sağa doğru gezi bulmak bu yüzden. Aslan Kral / Kraliçe Zodyak, bu nedenle bu şekilde onları tedavi eder bir hediye vermektir.

mükemmel hediye için Öneriler:

Kadın için: Piyango bileti, güzel takılar, gurme, porselen, kristal, çiçek düzenleme bir sınıf bir manikür, ipek eşarp, yağlı boya, şampanya, geniş ve cesur çiçek aranjmanı, ekstra uzun mumlar, bir make-over, çikolatalar opera ya da tiyatroya sezonluk biletleri, elmas veya inci.

Erkek için: Piyango biletlerinin, yüksek kalitede izlemek, opera ya da tiyatroya yağlı boya, şampanya, güzel giyim, deri evrak çantası, sezonluk biletler, zevkli bir sanat eseri, şarap tadım kursları, bir gurme restoranı için bir hediye sertifikası, fantezi, güzel bir şişe şarap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder